can

APADRINAMENT

Potser t'agradaria tenir un animal (un gos o una gossa), però ara no pots? A “El Cau Amic” et donem l'opció d'apadrinar-ne un, a canvi de col·laborar a les seves despeses mensuals amb una petita quota mensual. Tindràs l'oportunitat de venir-lo a visitar, treure'l a passejar i jugar amb ell. A més, periòdicament et mantindrem informat sobre el seu estat i evolució fins que sigui adoptat. 

CONDICIONS D’APADRINAMENT•Apadrinar un gos no significa ser el seu propietari legal. El  Cau Amic  es reserva el dret a donar-lo en adopció, ja que el nostre objectiu és trobar-li una nova llar.

 

•En cas de mort o adopció del gos apadrinat, El Cau Amic es compromet a comunicar-ho al seu padrí, que podrà optar per apadrinar un altre animal, o bé, donar per finalitzada la seva col·laboració amb la nostra associació.

 

•El padrí d’un gos té dret a:

 

-Rebre un certificat d’apadrinament amb una foto del gos apadrinat.

-Rebre informació bimensual sobre el seu estat i evolució.

-Visitar-lo i treure’l a passejar. Per a no perjudicar la dinàmica habitual de la protectora, aquestes visites s’hauran de comunicar, amb un mínim de 3 dies d’antelació, a la persona responsable dels apadrinaments  i caldrà comptar amb el seu vistiplau. 

 

•Els regals (llaminadures, joguines, collars, mantes,….) al gos apadrinat hauran der ser supervisats sempre pel responsable d’apadrinaments per assegurar-se de la seva idoneïtat. Tanmateix, cal tenir present que tots aquests regals són susceptibles de tenir un ús comunitari.

 

•A “El Cau Amic” pensem que cap gos ha de rebre un tracte millor que els altres i, per aquesta raó, tots els diners rebuts a la protectora es destinaran a cobrir les necessitats de  la totalitat dels gossos de la nostra associació.

Vist 7812 vegades
Més en aquesta categoría: « Com pots ajudar de particulars »

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació marcada amb (*). La teva adreça de correu NO serà publicada.

En línia

Tenim 28 visitants i cap usuari en línia

Contacta

Apps-Email-Chat-Metro-icon Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

phone-green-icon637 508 428 

           646 135 025 - Francesc

 

facebook-iconFacebook

Vosté está aquí: Inici Apadrinament

Adopcions - extraviats - articles diversos