#Fiona_elcauamic

Em dic Fiona, tinc tres mesos i fins fa pocs dies no sabia gaire bé com havia arribat a aquest refugi.
Jo estava amb els meus pares i els meus tres germanets vivint a la serra de Granada, però un dia ens vam despistar i vam perdre de vista els nostres pares, ens vam quedar sols un dels meus germanets i jo. Vam passar gana i teníem molt de fred a la nit, perquè el vent a la serra és fort.
Un matí van venir uns nois amb una gàbia gran i encara que teníem molta por, el meu germà i jo ens vam ficar a dins perquè hi havia menjar.
Els nois que ens van agafar ens deien que no tinguéssim por, que estaríem bé, llavors ens van ficar en una furgoneta i allà vam estar moltes hores. Vam conèixer un altre gosset i ens vam fer molt amics.
Després de diverses hores vam arribar tots tres a aquest refugi i ja vaig començar a assabentar-me una mica millor de la història del meu germà i meva.
M’han posat de nom Fiona, al meu germà li diuen Silvio (encara no sé si m’agrada molt aquest nom) i al nostre nou amic li diuen Niko.
Vivim tots tres junts i ens ho passem molt bé, aquí tenim menjar, mantetes i unes casetes on ens posem tots tres junts a dormir a les nits. En Nico és més gran que nosaltres i ens ensenya coses cada dia
Al principi, Silvio i jo teníem una mica de por, perquè aquí hi ha molts nois i noies (m’ha dit en Niko que es diuen voluntaris), però ara ja no tinc por, perquè tots aquests humans són amb nosaltres, ens deixen sortir a jugar al pati i ens donen molts mimos.
Els voluntaris diuen que ens han de trobar una casa aviat, abans que comenci a fer més fred. Segons sembla, quan ets a una casa, tens una família que t’estima molt i que et cuida tot el temps. Quines ganes tinc de provar-ho.
Segons els voluntaris, no ha de ser difícil trobar-me una llar, diuen que sóc una princeseta, molt maca i molt afectuosa, això és veritat, perquè a mi m’agrada donar petonets a tots els que m’acaricien.

Ara estic feliç perquè m’han adoptat i tinc casa nova. La meva salvadora que em diu Luci diu:
La Luci va creixent, el jersei ja li queda molt just 😂
El tema pipis, està ja superat, per sort!
Està feliç i contenta!
Ja amb 6 mesos!!
La por d’altres gossos la va superant. Ahir va anar d’excursió amb 6 gossos més, 5 dels quals són desconeguts per a ella, i va anar tot molt bé. Li encanta passejar en manada!
És una gossa excel·lent, estic molt contenta!!
Tot i que té moltíssima energia (pròpia dels seus 6 mesos) cada cop es porta millor. És molt llesta, afectuosa i alegre, una gosseta realment especial. Tots els meus amics, familiars i veïns se n’enamoren!”

Una altra vida salvada!

Informació addicional