#Luna_ElCauAmic

Una història molt motivadora per a nosaltres és la de la nostra estimada LUNA.
LUNA, amb un altre pelut, COCO, va arribar al Cau Amic des de la regió de Màlaga a finals de febrer del 2023.
Ens havien avisat que eren germans d’uns 9 mesos. Quan els vam veure per primera vegada, obrint la porta del transport d’animals en un pàrquing de l’AP7, no ho vam poder creure: germans?
Mentre LUNA, de color marró sembla barreja de pastor alemany petit, COCO, suposadament el seu germà, de color negre, és més semblant a un labrador, d’estatura mitjana.
Sent encara cadells i sense cap educació prèvia, no era estrany que era una parella força agitada i moguda.
Quan es van publicar a la web del Cau Amic, vam rebre les primeres mostres d’interès. La més prometedora va ser la de Nichola i la seva família d’Irlanda/Anglaterra que viuen a Valldoreix.
Ens va semblar especialment interessant la dedicació de Nichola, sense cap experiència amb gossos que volia “completar la seva família amb un gos”, com ens va dir el març del 2023.
Els factors clau de l’èxit de l’adaptació de LUNA i la seva futura adopció van ser, per una banda, la paciència d’en Nichola i la seva família, i per altra, la contractació d’un etòleg col·laborador amb el Cau Amic (Oriol Ribas), que en unes 6 sessions va aconseguir el que sembla un miracle:
LUNA, al principi un remolí indomable, ara és un Amor, alegre, superintel·ligent, juganera, afectuosa amb tots, en bon tracte amb els gossos veïns i nedadora de gran talent.
L’evolució de LUNA, des de la seva arribada fins a la seva integració a la seva nova família, ha estat impressionant, i s’expressa visiblement en aquesta foto de la seva vida actual.

Pots veure les meves aventures a Instagram a #luna_elcauamic

Informació addicional