#Robin_ElCauAmic

Ja sabem que hi ha poques “adopcions fàcils”. Cadascuna té les seves peculiaritats i moltes vegades, les que a primera vista semblen “fàcils” al final es compliquen.

Però sí, l’adopció d’en Robin va anar molt bé. Les raons? Sens dubte, va ser de gran ajuda la bona predisposició i paciència de la Dolors i la seva família, que només un any enrere ja havien adoptat una gosseta del Cau Amic, la Kira.

I probablement va tenir-hi molt a veure, que en Robin és un gosset summament guapo (bé, guapos ho són tots, però en Robin n’és molt conscient).
I així es comportava: tot galant i mascle a la vegada. I a més, és molt intel·ligent. Així que des del minut u va comprendre, que almenys de moment, no hi havia opció de canviar la jerarquia i agafar el comandament a casa de la Dolors.

Finalment es va conformar a fer de parella maca de la Kira i aguantar, en la mesura del possible, els marcatges inicials de la primera dama de la casa. Ara ja han format una bonica i equilibrada parella i esperem que així continuïn per molts anys.

La Dolors ho explica així: Feliços d’haver adoptat els nostres peluts al El Cau Amic i animar tothom a que doni una llar a aquests éssers tan agraïts i, com no, felicitar l’associació per la seva gran tasca!!

Podeu veure les aventures a Instagram #robin_elcauamic/

Informació addicional