#MEMORIAL ROC

Entre els peluts del Cau Amic solem distingir dos grups:
Els temporals, normalment gossets joves, cadells, de color clar/marró, que tenen la sort de trobar més o menys ràpid una nova llar, amb l’ajuda dels voluntaris i gràcies al treball de molts al camp “comunicació”.
I els “invisibles”, normalment gossos més grans, amb algun trauma a causa d’experiències lletges en el seu passat.
Un representant d’aquest darrer grup ha estat Roc, un Rottweiler, que va arribar a pesar uns 45 kg. Amb aquests quilos i un port impressionant ens va acompanyar uns quatre anys, tot i múltiples intents de trobar-hi una nova llar.
Volem creure, que han estat, en la mesura del possible, bons anys per a ell. Ens va fer entendre ràpidament, que el seu entorn preferit era la riera de Rubí. Allà va trobar aviat un espai amb una mica de profunditat que li va facilitar el seu joc especial: fent piruetes a l’aigua, enganxant amb les potes enormes l’aigua, buscant salmons, pensem, fent d’os d’Alaska.
Probablement era un gurmet i possiblement no hem estat capaços d’oferir-li el menjar preferit, els salmons. Però es va acontentar amb el que hi havia i a vegades, llest que era, va trobar alguna cosa especial pel camí. Ni pensar treure-s’ho!
La història de Roc ha tingut un final trist.
Els voluntaris el van trobar un matí mort a la gàbia. El més segur és, que se li havia embolicat l’intestí, problema mortal sobretot per a gossos grans.
A en Roc sempre el recordarem com el rei de les piruetes i el seu lloc preferit ara i per sempre porta el nom “La Platja del Roc”.

Informació addicional