Avis Legal

Avís legal

L’accés al web de El Cau Amic i a la informació que hi conté comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Li recomanem que en llegeixi el contingut si vol accedir al mateix.

Dades Identificatives

ASSOCIACIÓ PROTECTORA D’ANIMALS EL CAU AMIC.

AV. ALCALDE RAMÓN ESCAYOLA, 85

08197 VALLDOREIX – ST.CUGAT

NIF: G-61203469

Validesa de la informació

La informació que contenen aquestes pàgines és la vigent en la data de la darrera actualització. El cau Amic es reserva el dret a modificar-les en qualsevol moment..

Limitació de responsabilitat

S’adverteix que els materials continguts en aquesta pàgina web han esta inclosos a efectes informatius. No constitueixen assessorament o servei professional per part de El Cau Amic sobre cap tema en particular. En qualsevol cas, la informació proporcionada en aquesta Web està adreçada a complementar i no a reemplaçar l’assessorament que, en tot cas, ha d’obtenir-se directament de El cau Amic o dels professionals en la matèria que es tracti.

Aquesta pàgina Web i els seus continguts propietat de El Cau Amic es poden utilitzar per a qualsevol activitat no lucrativa citant la font. 

El cau Amic no es responsabilitza de continguts i opinions de tercers abocats en la seva Web ni de la informació continguda en pàgines web de tercers a las que es pugui accedir per enllaços o cercadors de la pàgina web, donat que la funció d’aquestes és informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades lliurades en aquesta web, i en cap cas, suposa suggerència , invitació o recomanació sobre les mateixes. Per tot això, El Cau Amic, no serà responsable del resultat obtingut mitjançant aquests enllaços hipertextuals.

El Cau Amic no assumeix cap responsabilitat pels danys que puguin causar-se en els equips dels usuaris per possibles virus informàtics agafats per l’Usuari a causa de la seva navegació pel lloc Web, o per qualsevol altra dany derivat d’aquesta navegació.

Llei aplicable y jurisdicció

Per qualsevol qüestió litigiosa o que faci referència a aquesta pàgina web, serà d’aplicació la legislació espanyola, essent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús del present lloc web, els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya)