Com participar?

Uneix-te al Teaming

Quasi tots fem Teaming amb el Cau Amic. Uneix-te a l’equip que salva vides dels animals refugiats.

Teaming és una eina de la Fundació Santcugatenca Teaming, que impulsa l’equip (team) del Cau Amic a través de micro donacions mensuals sense comissions.

arrow

Uneix-te als equips de voluntariat

Molts teamers també dediquem part del nostre temps al voluntariat.

El Cau Amic és i ha estat sempre una entitat de voluntariat que obre moltes possibilitats als que voleu aportar el vostre esforç de forma organitzada.

Normalment es comença a l’equip del refugi al costat d’algú amb experiència. 

 

Apadrina un animal

Si vols gaudir de la connexió amb un gos, o un gat,  i no el vols tenir a casa, apadrina’l

El programa de padrins i padrines del Cau Amic ofereix una manera excel·lent de contribuir al benestar d’un animal, i també de complaure a algun membre de la vostra família. Com a padrins, podeu ajudar a finançar algunes despeses de manteniment del gos i viure el seu desenvolupament fins que sigui adoptat.

Els padrins reben actualitzacions regulars sobre l’estat dels animals que apadrinen i en alguns casos poden visitar-los al refugi i passejar amb ells seguint el seu programa de vida al Cau. Les visites estan restringides a majors de 12 anys acompanyats, però no hi ha límit d’edat per començar a establir vincles amb els peluts del Cau a través de l’apadrinament.

Olaf
Acull

Acull un gos delicat

Els gossos més grans o delicats necessiten una llar temporal. Si l’aculls a casa i el cuides li estalviaràs molt patiment.

Les acollides temporals són especialment importants per als animals que necessiten una atenció especialitzada, com ara els que estan recuperant-se d’una lesió o una malaltia, o bé gossos o gats que estan acostumats a un entorn domèstic i necessiten la comoditat d’una llar mentre esperen ser adoptats. També hi ha animals que pateixen pel fred o la calor i és difícil mantenir-los al refugi en bones condicions.

Quan es donen aquestes circumstàncies cerquem persones que estiguin interessades a acollir temporalment als animals en les seves cases. Les acollides temporals són una manera fantàstica de salvar la vida d’un animal i ajudar-lo a superar un moment difícil.

Com a acollidor temporal, podeu ajudar a proporcionar als animals refugiats un entorn segur i amorós on puguin descansar i recuperar-se, o bé gaudir del confort i la companyia d’una llar mentre esperen ser adoptats. També podeu ajudar-los a socialitzar-se amb altres persones i animals, i a aprendre noves habilitats i comportaments positius.

Adopta un amic pelut

Si vols un amic pelut, pots participar en el programa d’adopcions per conèixer els estimats animals del Cau.

Tots els que cuidem al refugi han passat per moments difícils a les seves vides, i gràcies al treball del voluntariat, ara són animals ben estimats, però cap d’ells em mereix fer vida de refugiat.

Hem trobat una bona llar a milers d’animals, els coneixem bé, i tenim l’experiència per aconsellar-vos. Estem segurs que l’ànima que adopteu serà una gran companyia i un amic eternament agraït.

Si esteu pensant a comprar o adoptar un animal, o coneixeu a algú que li agradaria, parlem i podem compartir la nostra experiència. Junts, podem fer que aquests animals trobin una llar amorosa per sempre.

Deixa un llegat a la teva herència

Si estimes als animals, els pots deixar un bon record en la teva herència.

Parlem-ne amb calma o dona aquestes dades al teu notari.

Llegat per a ASSOCIACIÓ PROTECTORA D’ANIMALS EL CAU AMIC.

AV. ALCALDE RAMÓN ESCAYOLA, 85

08197 VALLDOREIX – ST.CUGAT

Nif G-61203469, o a l’entitat que la succeeixi.

Participa amb el comerç solidari

Si tens un aparador demana el kit de comerç solidari a info@cauamic.cat

Els vianants que estimen als animals tindran ganes d’entrar al teu comerç. 

Tant si és un bar, un restaurant o una botiga, si poden entrar els peluts, demana el pòster “Aquí pots…” i convida a entrar, i també a adoptar, a acollir i a fer Teaming amb El Cau Amic.

Si a més, el teu comerç està relacionat amb els animals, segur que podem fer coses junts.

Aquí pots...Can Trinxa

Participa com a Soci Protector

Quan no arribem amb els nostres recursos, ens recolzem en els Socis Protectors.

Si gestiones recursos de qualsevol tipus, podem construir sinergies. Contacta’ns a info@cauamic.cat , t’escoltem i parlem de tot.

Dona diners, medicaments o aliments

Molts teamers també fem donacions en diners, medicaments,  o aliments, especialment pinso per als gats.

Quan les necessitats del refugi apreten llencem reptes a través del Bloc. /bloc#Reptes  Si tens coses per donar, assegura’t que ens siguin útils. Per exemple només necessitem llits, joguets, accessoris, mantes, etc quan organitzem mercat de segona mà.