Frontpro de Boehringer Ingelheim per El Cau Amic

Evento Fontpro

Boehringer Ingelheim ha lliurat a la protectora Cau Amic, producte per a cobrir la desparasitació de puces i paparres de la totalitat dels gossos que actualment es troben a la protectora. La donació cobrirà la seva protecció enfront d’aquests dos paràsits durant els pròxims 3 mesos.


El lliurament s’ha realitzat amb motiu de la presentació interna d’aquest nou producte dels creadors de FRONTLINE: un antiparasitari extern en format comprimit masticable que, per primera vegada, es pot adquirir en qualsevol botiga de mascotes sense necessitat de recepta.


Estem molt contents de poder ajudar a una entitat local com Cau Amic a preservar el benestar i la salut dels gossos que estan ara en acolliment en el seu centre. Confiem que aquest gest ajudi a donar a conèixer la increïble labor que realitzen tots els voluntaris, així com a conscienciar a la població de la importància de promoure una desparasitació periòdica dels nostres millors amics”, comenta la Marta Piqué, gerent de la unitat de negoci d’animals de companyia de Boehringer Ingelheim Animal Health España. “I és que una desparasitació eficaç i periòdica no sols beneficia a les mascotes, sinó també als éssers humans que convivim amb elles diàriament, protegint-nos de possibles transmissions zoonòtiques gos-humà”, conclou la Marta Piqué.

Innovació al servei del cuidador

Els gossos de Cau Amic comptaran per als pròxims tres mesos amb FRONTPRO®, un medicament que ja està disponible en les principals botigues de mascotes del mercat espanyol i que ofereix una gran facilitat d’accés al producte, ja que es pot comprar sense recepta. El seu format, en comprimits mastegables amb un deliciós gust de carn -malgrat la seva composició vegana-, permet que la seva administració sigui senzilla i, fins i tot, sense necessitat de menjar.

Estima’l sense límits 

Sota el lema “Estima’l sense límits”, la companyia ha celebrat un esdeveniment intern en el seu centre de Sant Cugat del Vallès, que ha estat el marc en el qual s’ha realitzat aquesta donació. Durant l’activitat, l’empresa ha volgut reivindicar davant els seus col·laboradors el paper del gos com a agent de canvi en l’ésser humà, especialment, per la capacitat que tenen aquests animals d’ajudar-nos a superar-nos en els nostres pitjors moments.


Per a això, ha comptat amb diferents espais i activitats en les quals els seus col·laboradors han pogut conèixer més de prop la feina que desenvolupa Cau Amic o d’altres entitats com Entrelazadogs, una empresa de psicoterapeutes especialitzats en la teràpia amb animals. 

Boehringer Ingelheim Animal Health

Boehringer Ingelheim Animal Health treballa en innovació de primera classe per a la predicció, prevenció i tractament de malalties en animals. Per a veterinaris, propietaris de mascotes, grangers i governs en més de 150 països, oferim una àmplia i innovadora cartera de productes i serveis per a millorar la salut i el benestar dels animals de companyia i el bestiar.

Com a líder mundial en la indústria de la salut animal i com a part de Boehringer Ingelheim, companyia de propietat familiar, adoptem una perspectiva a llarg termini. Les vides dels animals i els humans estan interconnectades de maneres profundes i complexes. Sabem que quan els animals estan sans, els humans també ho estan. En utilitzar les sinergies entre les nostres empreses de salut animal i humana i en oferir valor a través de la innovació, millorem la salut i el benestar d’ambdues.

Articles relacionats
Calçotada 2024
Calçotada del Voluntariat

Calçotada del Voluntariat 2024 El dissabte 17 de febrer s’ha celebrat la Calçotada del Voluntariat de El Cau Amic. Una ocasió fantàstica per conèixer-nos una