Nova Identitat Visual Corporativa

Padrina i logo

Estem encantats d’anunciar una emocionant transformació per a El Cau Amic, el nostre estimat refugi d’animals. Ens complau presentar-vos la nostra nova imatge corporativa i la web modernitzada, que representen una evolució significativa per a nosaltres.

Un dels elements més especials d’aquest canvi és el nostre nou logotip. Aquesta modernització no ha fet més que engrandir una imatge que ens ha acompanyat durant molts anys a la paret principal del refugi. Hem actualitzat la imatge, respectant el gos, la gavina i el gat que ens representen i transmeten la nostra missió, visió i valors. Això ens permet comunicar de manera més efectiva la nostra dedicació envers els animals necessitats.

Per acompanyar aquesta transformació, també estem emocionats d’introduir-vos a la nostra web modernitzada. Ara, a la secció “Qui som”, podreu conèixer millor la nostra missió, visió i valors, presentats pels personatges que ara formen part dels documents i que editem. A més, hem creat un espai dedicat a “Com Participar”, on podreu trobar diverses maneres d’ajudar als animals en situació de vulnerabilitat.

No dubteu a explorar la nova web i a compartir la nostra emocionant transformació amb altres amants dels animals i la natura. Gràcies per formar part d’aquesta meravellosa història.