6 Raons per unir-te a #JoAdopto

Gossos Potencialment Perillosos

Estimada família #JoAdopto,


Ens omple d’orgull compartir amb vosaltres la bellesa d’estar al servei d’una causa tan noble com és l’adopció d’animals rescatats. La campanya #JoAdopto representa molt més que un simple gest; és una declaració de compromís, amor i suport als nostres amics peluts que han necessitat una segona oportunitat.


Raons per unir-te a #JoAdopto:
  1. Salvar vides: Adoptar és sinònim de salvar vides. Cada animal que troba un llar gràcies a l’adopció és una victòria contra l’abandonament i la crueltat.
  2. Visualitzar el suport: Portar la extensió #JoAdopto no només és un estil de vida, sinó una forma visible de mostrar el teu suport a la adopció responsable. Cada extensió és un testimoni de compassiò i empatia cap als animals necessitats.
  3. Suport econòmic: Cada donació de 5 euros que acompanya la extensió ajuda a sufragar els costos de rescat, cuidado i alimentació que precedeixen a cada adopció. És una inversió en la vida i el benestar dels nostres amics peluts.
  4. Pràctic i funcional: Portar la extensió #JoAdopto no només és una expressió de valors, sinó també una eina pràctica. Manté les mans lliures quan portes la corretja o pot ser utilitzada per penjar la teva identificació o les claus al voltant del coll.
  5. Participa en el procés: Ser part de #JoAdopto significa ser part del procés integral de rescat, cuidado i adopció. És una oportunitat per ser una veu per als sense veu i contribuir a fer el món un lloc millor per a ells.

Estem agraïts de tenir-vos a bord d’aquest viatge i de veure com #JoAdopto es converteix a Sant Cugat en una crida d’amor i solidaritat cap als nostres amics peluts. Junts, ajudem a canviar vides i a recordar al món que un animal no és una cosa, sinó un ésser viu amb drets i dignitat. Gràcies per ser part d’aquest moviment.
Amb gratitud, El Cau Amic