6 Raons per adoptar i compartir el #JoAdopto

Frodo a la perruqueria

Benvolguda família #JoAdopto,
Avui volem compartir amb vosaltres algunes raons per les quals adoptar és una decisió increïblement responsable i amorosa. A El Cau Amic, estem convençuts que adoptar un amic pelut no és només una elecció conscient, sinó també una decisió que canvia vides.


Raons per escollir l’adopció en lloc de la compra:

  1. Responsabilitat i ètica: Adoptar significa prendre una decisió ètica i responsabilitzar-te de l’animal. A diferència de la compra, l’adopció ens ajuda a ser conscients dels animals sense sostre i a donar-los una nova oportunitat de vida.
  2. Salut i diversitat genètica: Els animals adoptats generalment tenen la avantatge d’una diversitat genètica més ampla, ja que solen ser mestissos. Això pot contribuir a una millor salut i una vida més llarga.
  3. Acompanyament i suport: Les protectoras com la nostra ofereixen suport continu a les famílies adoptives. Estem aquí per ajudar amb la transició i oferir consells i recursos per assegurar una relació duradora i saludable amb el teu nou company.
  4. No són objectes: Els animals no són objectes, sinó éssers vius amb sentiments. Adoptar és reconèixer aquesta realitat i comprometre’s a cuidar, estimar i respectar a l’animal com un membre més de la família.
  5. Fent espai per als necessitats: Adoptar alleuja la sobrepoblació en refugis. Donant una llar als animals necessitats, ajudes a reduir el nombre d’animals sense sostre.
  6. Diversitat de personalitat: Cada animal és únic i te una personalitat única. No hi ha dos animals iguals, i l’amor que rebràs d’una mascota adoptada serà absolutament especial.

Recorda que al Refugi tenim un nombre reduït d’animals, i això significa que els coneixem bé. Treballem per trobar-los una llar adequada basant-nos en el seu caràcter i necessitats. Si estàs considerant l’adopció, et convidem a visitar els nostres adorables amics en aquest enllaç.
Gràcies per ser part d’aquesta increïble comunitat i per fer la diferència a la vida dels animals necessitats. 🐾