Miscel·lànies: Tim i Thais s'escapen darrere un senglar.

Thais esgotada després de l'aventura

Bona tarda, companys i companyes!!
Volia compartir amb vosaltres una anècdota que ha passat aquest matí de dimarts.
Aquest matí, al primer passeig, sortia amb l’Elena (sense H) traient a na Thais i en Tim.
Tot indicava que seria una passejada tranquil·la, amb l’afectuosa Thais i l’intrèpid Tim. I així ha estat, de fet, fins al moment del bany, que els hem alliberat de les corretges perquè gaudissin del bany a la zona del pont, tot anava bé, Tim i Thais obeïen a la primera quan els cridaves, saltant a l’aigua, buscant pals i olorant les herbes. Quan de sobte i sense adonar-nos-en, es llancen a tot córrer cap al costat contrari del riu, cap a les canyes, reconeixent un rastre que tant l’Elena com jo no distingim, amb el nostre olfacte humà… ambdós gossos desapareixen entre les canyes, forcejant contra elles fins a aconseguir pujar cap amunt la muntanya, en aquest moment els sentim fer-se camí entre les canyes que es dobleguen al seu pas, però els perdem de vista, i els nostres esforços perquè tornin, cridant-los, entrant a la riera, fent soroll amb pals i pedres a l’aigua, són en va. No tornen. Al cap d’uns minuts, que van semblar eterns, na Thais ha baixat de les canyes i ha tornat amb nosaltres. Ni rastre d’en Tim. Continuem cridant-lo, sense èxit. Deixem de sentir el soroll de les canyes i es fa el silenci. Ni tan sols vèiem que es moguin les canyes… He pensat en aquest moment que ja els hauríem perdut, que en Tim havia pujat muntanya amunt seguint un rastre que ens era impossible de desxifrar. Silenci.
En aquell precís instant, s’han començat a doblegar i moure les canyes, i el moviment baixa de la muntanya cap al riu, hem sentit un panteix entretallat, que s’anava fent més fort per segons, i pensem, ja baixa en Tim! Encara sort!!!
Quina ha estat la nostra sorpresa quan veiem aparèixer un porc senglar enorme en lloc d’en Tim! Estava tan espantat que ha baixat i ha caigut al riu fent-se un bon cop, s’ha aixecat i s’ha posat a córrer a la velocitat d’un cavall desbocat al llarg de la riba, i després d’uns segons, sota els nostres ulls atònits, ha aparegut en Tim! Estava perseguint el porc senglar! El senglar era com a mínim de dues vegades el seu pes! Aquest corria per la seva vida, com si s’hagués d’acabar el món.
L’ha perseguit al llarg de tota la riera, fins que el porc senglar ha decidit tornar a pujar a la muntanya després de les canyes. Allà ja els hem perdut de vista. Deixem de sentir-los… silenci.
Minuts que han semblat hores.
Encara sort que en Peter ha arribat al rescat, i com tots sabem, el que no aconsegueixi Peter, ningú ho aconsegueix. 🙂
En Tim ha aparegut esgotat, però il·lès.
Històries del Cau
Protagonistes: TIM & THAIS
Autora: Cris Vallés